Agenda 2020

1 Juni 2020


Sinds enkele dagen zijn we verschoven naar het teken Tweelingen. Heel bijzondere tijden en niet zo leeg van betekenis. Venus loop retrograde in Tweelingen van 14 april tot en met 26 juni '20.Het jaar 2020 is het begin van grote veranderingen in het collectief en je persoonlijk leven. UITZUIVERING op alle niveaus en voornamelijk het subtiele. Venus zijn onze eigenschappen en talenten die we  met de retrogradatie in de diepte moeten herbekijken hoe ze met onze ESSENTIE resoneren en ons leven een diepere richting kunnen geven in het Waterman tijdperk. De noordelijke maansknoop is ook Tweelingen binnengekomen; wij worden immens getriggerd via media en allerlei andere externe kanalen . Tijden om ons ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN aan te wakkeren en om nieuwe paden in te slaan waarbij we happy zijn met ons leven.

Heel leerrijke periode om te kijken in je thema waar Tweelingen valt.

De rust in de wereld is er nog niet, Mars gaat retrograde lopen in Ram, zijn eigen teken Afwachten en goed in je centrum blijven is mijn boodschap. Ga niet mee in collectieve angsten, onze ziel heeft deze periode gekozen om hier te zijn . Dat is onze STERKTE. 

Belangrijke nota:


Stilaan komen we uit de lockdown en op 11 mei 2020 hervat ik mijn consultaties , mits enkele aanpassingen .

Afspraak via Messenger, WhatsApp of Skype gaan gewoon verder.


Aarzel niet om contact op te nemen met mij via volgend email adres / telefoonnummer:


GSM: +32 475 960 997


Hoe beleef ik astrologie? Vaak hoor ik zoveel misverstanden over astrologie.
Ons bewustzijn is in volle evolutie en wij groeien steeds meer bewust op ons levenspad.

Zodiak is helemaal niet beperkend meer, het is er geweest om ons in de dualiteit te houden dat is zeker.

Ik ben een intuïtief persoon en ergens een medium die astrologie als tool gebruikt om jullie uit de zodiak te helpen groeien naar je UNICITEIT.

Jullie moeten begrijpen wat jullie vasthoudt in de psychologische zodiakale kring, meegegeven bij je geboorte om het te overstijgen naar een ander niveau.

Mijn taak is er om mensen te helpen de horoscoop in beweging te brengen en ze te leiden naar het LICHT, waar enkel nog vreugde en echte VRIJHEID LEEFT .
Vliegen uit de zodiak !

Wees Welkom
2 juni 2020