Nieuws  2020

22 september 2020

2020 gaat onvermijdelijk verder met zoveel stilpunten in ons leven.Het teken Weegschaal in deze Herfst van 2020. Wat een uitdaging voor het collectieve en onszelf.

Teken van twijfels: volg ik mijn mind? of volg ik mijn gevoel? Ga ik verder op de oude voet in mijn leven met het risico dezelfde foute ervaringen weer eens op te doen, of neem ik de beslissing mijn HART te volgen die weet wat voor mij JUIST is. Uranus in Stier blijft onze comfortzone triggeren en breekt wat niet meer bij ons past op vlak van relaties, familie , vrienden en noem maar op. Mars loopt retrograde , met een piek rond 13 oktober. Hij  brengt ons terug in een flits van een seconde naar ons verleden en laat ons zien op welke manier wij altijd gehandeld hebben tot hier toe. Hij toont ons een spiegel en NU is het een kans om radicaal anders te gaan leven. Volgens jouw ESSENTIE en je zieletaak op te nemen in deze chaotische tijden van grote transformatie. Je staat voor een fundamentele keuze : zeg ik een grote JA aan het Goddelijke, mijn Hart of kies ik verder voor mijn wereldje van controle en begrenzingen die ik mezelf opleg.

Wees moedig en blijf stevig op je rots , wij evolueren naar een andere bewustzijn, die van het ZIJN.

Verlaat het DOEN en kies voor het ZIJN .

Belangrijke nota:

Consulten gaan onveranderd door vooral in deze tijden waar veel mensen eventjes in diepgaande en transformatieve processen verzeild zijn.
Met Hart en Ziel ben ik er om jullie liefdevol te begeleiden.


Afspraak  via Messenger, WhatsApp of Skype en bij mij thuis gaan gewoon verder door.


Aarzel niet om contact op te nemen met mij via volgend email adres / telefoonnummer:


GSM: +32 475 960 997

Hoe beleef ik astrologie? Vaak hoor ik zoveel misverstanden over astrologie.
Ons bewustzijn is in volle evolutie en wij groeien steeds meer bewust op ons levenspad.

Zodiak is helemaal niet beperkend meer, het is er geweest om ons in de dualiteit te houden dat is zeker.

Ik ben een intuïtief persoon en ergens een medium die astrologie als tool gebruikt om jullie uit de zodiak te helpen groeien naar je UNICITEIT.

Jullie moeten begrijpen wat jullie vasthoudt in de psychologische zodiakale kring, meegegeven bij je geboorte om het te overstijgen naar een ander niveau.

Mijn taak is er om mensen te helpen de horoscoop in beweging te brengen en ze te leiden naar het LICHT, waar enkel nog vreugde en echte VRIJHEID LEEFT .
Vliegen uit de zodiak !

Wees Welkom ,
23 Augustus 2020